Vores historie

Bygger på mere end 100 års belysnings erfaring

I Fredsted Consulting ApS, der blev grundlagt i 2005 af Kåre Fredsted, har vi tilsammen over 100 års erfaring i at arbejde professionelt med belysning.   

Kåre Fredsted kom ind i belysningsbranchen i 1995, hvor han startede i el-forsyningsvirksomheden SAEF i Sig, der efterfølgende blev til Syd Energi. Her arbejdede Kåre med vejbelysning – både med projektering og tilsyn. I løbet af 2005 ønskede Kåre at etablere sig som selvstændig rådgiver med det formål at yde professionel og kompetent ekspertrådgivning til danske amter og kommuner indenfor vejbelysningsområdet. 

Det var fra starten en stor succes, og Ole Kjærgård startede derfor som projektingeniør i 2007. Ole begyndte med at arbejde med belysning  i 1989 og var i en årrække ansat både hos Philips Lys A/S og Louis Poulsen A/S, inden han kom til Fredsted Consulting ApS.  

I 2008 indgik Ole som partner sammen med Kåre i Fredsted Consulting ApS. 

Da ekspansionen fortsatte blev Jens Thybo ansat som projektleder i 2010. Han begyndte med at arbejde med vejbelysning i 1995 i elforsyningsselskabet MEF, som efterfølgende indgik i EnergiMidt. I 1997 skiftede Jens til Philips Lys A/S, inden han i 2008 kom tilbage til EnergiMidt,  hvor han fortsat arbejdede med belysning, indtil han startede i Fredsted Consulting ApS. 

I 2019 startede Steen Pedersen som projektleder. Han kom fra el-forsynings- og el-installatør branchen, hvor han har arbejdet med vejbelysning siden år 2000 hos Energi Horsens Erhverv A/S, som siden blev en del af EL:CON A/S.

 

Senest har Fredsted Consulting ApS i 2021 udvidet ejerkredsen så alle fire nu partnere.

Til daglig arbejder Ole, Jens og Steen fra firmaets adresse i Skanderborg, og Kåre arbejder fra firmaets adresse i Tistrup. 

Sammen udgør vi en komplet enhed med erfaringer fra alle facetter i belysningsbranchen, og vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder om løsningerne.  

belysning
belysning

Kontakt os

Fredsted Consulting Aps
Danmarksvej 30F, 8660 Skanderborg / Birkevej 2, 6862 Tistrup.
Telefon: 61 77 71 37